Tuesday, December 21, 2021

Kristna råd om dejting

Kristna råd om dejting



Till att börja med kan du ta bort en del av den onödiga press som utsätts för dejtingförhållanden. Bläddra i ämnen X Gå med Plus Plus Logga in. Väldigt långt ifrån det! Jag åkte vattenskidor. Icke-nödvändigt Icke-nödvändigt. Fundera ärligt på vilken typ av person du är. Ge Vidta åtgärder på kristna råd om dejting generositet är enkelt.





2. Dra gränser för intimitet i dejtingrelationer



De bästa kristna dejtingråden för alla, inklusive kvinnor, hittar du genom att läsa din bibel. När du börjar gå bortom de faktiska kommandona i Bibeln kan listan vara oändlig för kristna dejtingråd för kvinnor.


Så jag får bara nöja mig med dessa 6 råd. Det här rådet är bara några av de saker jag skulle berätta för någon som kom in kristna råd om dejting rådgivningsbyrå. Om jag hade en yngre syster så är det här några saker jag skulle berätta för henne. Det är vettigt att starta en lista med kristna dejtingråd för kvinnor genom att prata om vem man ska dejta och vem som inte ska dejta.


Som en kristen kvinna vet jag att din första prioritet är att behaga Gud, och det är därför du har tänkt så mycket på hela det här med dejting. Jag tror att det mest bibliskt kloka syftet med dejting är att avgöra om en man och en kvinna ska vara gifta. Därför tror jag också att om man inte är beredd att gifta sig i allmänhet så ska man inte dejta.


Du ska bara dejta om du vill se om någon är rätt person att gifta dig med eller inte. Därför, om du vet att det är något med en kille som kommer att hindra dig kristna råd om dejting faktiskt gifta sig med honom, skulle jag råda dig att inte dejta honom.


Dejting kommer att leda till bilagor. Varför fästa sig vid någon du känner att du kommer att behöva ta loss från? Varför utsätta dig själv för all den där sexuella frestelsen om du vet att du inte kommer att gifta dig med den mannen? Vissa kristna kvinnor dejtar en kille som inte är kristen och tror att hon kommer att bevittna för honom, vilket vissa kallar missionärsdejting. Detta är en annan dålig idé. Med varje ruta du behöver markerad eliminerar du sannolikheten för att faktiskt träffa någon sådan.


Allt jag skulle säga är att du bara behöver vara noga med att dina standarder och förväntningar är realistiska. Om du vill gifta dig med Jesus, kristna råd om dejting, sluta, för det är du redan. Du är kyrkan och kyrkan är Kristi brud. Att leta efter den perfekta personen kommer inte bara att sakta ner att hitta någon, det kommer också att förstöra ditt förhållande när du väl börjar dejta någon.


Ge en kille en chans om han checkar de flesta av dina rutor, kristna råd om dejting, speciellt om han kollar de stora men saknar några av de mindre. Det betyder bara att du åtminstone bör utforska idén om en kille som du från början inte dras till. Plus, om tjugo år kommer den hunken du gifte dig att se mycket annorlunda ut. Och om du är gift med en god man som älskar dina barn, kommer inte ens de extra 30 kg han kommer att lägga på sig under de närmaste decennierna att hindra dina attraktioner mot honom.


Men låt honom åtminstone försöka innan du stänger av honom helt. Man vet aldrig vad som kan hända. Om du vill ha något tillräckligt dåligt, kan du vara godtrogen nog kristna råd om dejting ta deras bete. Så ett annat kristet dejtingråd för kvinnor är detta: Ju mer mogen du blir, desto mer ödmjukhet blir attraktiv. När du går i gymnasiet, lagkaptenen, den populära killen eller snubben som spenderar mer tid på kristna råd om dejting hår än du gör kommer förmodligen att vara mer attraktivt för dig, kristna råd om dejting.


Så ett annat riktigt viktigt kristet dejtingråd för kvinnor är att du måste lyssna på dina vänner och familj. Men du bör lyssna och tänka på vad de säger. Men om alla dina vänner och familjemedlemmar har oro för killen du dejtar, är något på gång. Dina vänner och familj kommer att vara där för att plocka upp bitarna om han krossar ditt hjärta.


De älskar dig. Kanske den här killen du dejtar är en blast, du kristna råd om dejting hela tiden, och du älskar alla samma saker. Om du är på den yngre sidan kommer naturligtvis killar du ska dejta kommer att ha mycket att mogna att göra. Om jag skulle ha fått barn då hade jag inte varit en lika bra pappa som jag är nu. Så, ja, ni borde njuta av hans sällskap nu och ni ska ha kul tillsammans.


Men du måste se framåt eftersom du som kristen kvinna inte spelar spel. Han kan vara en bra pojkvän men kommer han att vara en bra man, kristna råd om dejting, en bra far, en bra försörjare och kommer han att vara engagerad i dig under de kommande 50 eller 60 åren?


Om killen aldrig har haft ett jobb, vad får dig att tro att han kommer att ha ett jobb senare? Om han tillbringar sitt liv med att spela tv-spel nu och äta Taco Bell varje kväll, vad får dig att tro att han på magiskt sätt kommer att börja laga middag till dig och barnen senare i livet? Som kristna kan vi verkligen omvända oss och inte upprepa vårt förflutnas synder.


Jag vet att det känns som om den ogifte gudstjänstledaren tittar rakt på dig varje söndag, kristna råd om dejting, men jag hatar att vara killen som säger till dig att de flesta andra kristna singeltjejer i församlingen också tänker på det. Vem som helst kan se andligt mogen ut i en timme på scen.


En kille bodde tillsammans med sin flickvän och behandlade henne som skräp och var ledare för gudstjänst på heltid. Inte varje kille som älskar Jesus kommer att uttrycka det som du skulle. Män är mindre uttrycksfulla i allmänhet, så gudstjänstledaren och pastortypen av kille är ganska sällsynt.


Men det finns många kristna män där ute som älskar Kristus och har stor karaktär, kristna råd om dejting. De kanske inte kan leda ett bibelstudium, undervisa en klass, skriva en gudstjänstsång eller måla ett vackert symboliskt konstverk, men det finns många kristna killar som är trogna, respektfulla och som gör det rätta till och med när andra inte tittar.


Tro mig, du vill ha en kristen man som har karaktär, inte bara talang. Tillbedjan som leder, predikar och alla dessa konstnärliga saker är väldigt talangbaserade. Kristna råd om dejting det sista kristna dejtingrådet för kvinnor är detta: Killen du vill leva med resten av ditt liv måste vara en stark gudsman, inte en artist.


Få ditt exemplar av The Ultimate Guide to Christian Singleness och tillgång till alla våra e-böcker. Det är helt gratis - min gåva till dig. Skriv in din e-postadress så skickas en kopia direkt till din inkorg.


Klicka här för att besöka Amazon. com Meny Gå till innehållet. Följ mig på Twitter Gilla mig på Facebook Kristna råd om dejting mig på Instagram Kolla in min YouTube-kanal. Ordspråk Du kanske också gillar: Kristna dejtingråd för män Är det okej att dejta eller gifta sig med en icke-kristen? En guidebok för varje fas av kristen singelskap. Postat fredagen den 20 oktober,





singlar dating kontaktannonser



När du går i gymnasiet kommer lagkaptenen, den populära killen eller snubben som spenderar mer tid på sitt hår än du gör förmodligen att vara mer attraktiv för dig. Så ett annat riktigt viktigt kristet dejtingråd för kvinnor är att du måste lyssna på dina vänner och familj. Men du bör lyssna och tänka på vad de säger. Men om alla dina vänner och familjemedlemmar har oro för killen du dejtar, är något på gång.


Dina vänner och familj kommer att vara där för att plocka upp bitarna om han krossar ditt hjärta. De älskar dig. Kanske den här killen du dejtar är en blast, du skrattar hela tiden och du älskar alla samma saker. Om du är på den yngre sidan kommer naturligtvis killar du ska dejta kommer att ha mycket att mogna att göra. Om jag skulle ha fått barn då hade jag inte varit en lika bra pappa som jag är nu.


Så, ja, ni borde njuta av hans sällskap nu och ni ska ha kul tillsammans. Men du måste se framåt eftersom du som kristen kvinna inte spelar spel. Han kan vara en bra pojkvän men kommer han att vara en bra man, en bra pappa, en bra försörjare och kommer han att vara engagerad i dig under de kommande 50 eller 60 åren?


Om killen aldrig har haft ett jobb, vad får dig att tro att han kommer att ha ett jobb senare? Om han tillbringar sitt liv med att spela tv-spel nu och äta Taco Bell varje kväll, vad får dig att tro att han på magiskt sätt kommer att börja laga middag till dig och barnen senare i livet? Som kristna kan vi verkligen omvända oss och inte upprepa vårt förflutnas synder. Titta, jag vet att det känns som om den ogifte gudstjänstledaren tittar rätt på dig varje söndag, men jag hatar att vara killen som säger till dig att de flesta andra kristna singeltjejer i församlingen också tänker på det.


Vem som helst kan se andligt mogen ut i en timme på scen. En kille bodde tillsammans med sin flickvän och behandlade henne som skräp och var ledare för gudstjänst på heltid. Inte varje kille som älskar Jesus kommer att uttrycka det som du skulle. Män är mindre uttrycksfulla i allmänhet, så gudstjänstledaren och pastortypen av kille är ganska sällsynt.


Men det finns många kristna män där ute som älskar Kristus och har stor karaktär. Så, lär av sina misstag. Se framåt och välj klokt vem du dejtar. Och du måste lära dig att utöva vänlighet. Så om du hanterar ilska problem, innan du dejtar, sök gudomliga rådgivare som hjälper dig att lära dig att svara med kristusliknande vänlighet.


Arga människor fostrar arga människor. Oavsett om du växte upp av föräldrar som firade alla dina prestationer, eller om du växte upp i fosterhem med få utmärkelser, är det frestande att tro att ditt värde ligger i att hitta någon att älska dig. Varje saga levererar detta subtila budskap. Gud skapade dig för att längta efter kärlek och att finna ditt värde i vem som bryr sig om dig. Men den typen av kärlek kan bara hittas i en relation med din Skapare. Se: 1 Johannes , Johannes , Uppenbarelseboken För mer information om att känna Kristus kontakta Rhonda på NoRegretsWoman.


När jag pratade med kvinnorna på en kristen singelretreat berättade jag historien om min son som var i militären. Det fanns en kvinna i hans pluton som alltid låg efter. Eftersom det var hans jobb att vara säker på att enheten avslutade kursen tillsammans, var han tvungen att ta reda på hur han skulle hjälpa henne att hålla takten. Så han skulle falla på ryggen och springa med handen i den lilla delen av hennes rygg. Denna handling hjälpte henne att hålla takten. Med blicken i mål avslutade hela plutonen, inklusive kvinnan, kursen tillsammans.


Och de flesta av er gör just det. Men vad som ofta händer för unga vuxna som letar efter en kompis är att de börjar hamna på efterkälken.


De tar blicken från mållinjen för att leta efter en make. Men Gud vill att du ska springa det lopp han har lagt framför dig——med blicken fäst på Jesus, se hebréerna Gud har så mycket han vill åstadkomma genom dig under denna tid av ditt liv. Så, gå med i raden av andra som är nitiska att springa långt och hårt för Kristus.


De arbetade båda tillsammans i ungdomstjänst i sin kyrka och båda var på retreaten. Det var fem år sedan. I den kristna gemenskapen är det inte lätt att hitta riktig romantik. Så, i hopp om att hjälpa unga vuxna att lita på att Gud ska vägleda dem mot sann kärlek, skrev jag boken Real Life Romance.


Du kan se roliga videor här på par från boken som delar sina berättelser. Dejting är inte för svaga hjärtan. Men du är inte ensam när du litar på Herren och hans ord är ett ljus på din väg. Och när du dejtar, be Gud att ge dig hans urskillningsförmåga medan du vandrar i Anden och håller fast vid tro och renhet. Rhonda Stoppe är NO REGRETS WOMAN. Med mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa kvinnor bygga liv utan ånger. Rhonda är författare till 6 böcker och medverkar i många radioprogram, inklusive Fokus på familjen, Familjeliv idag och Dr.


Att dela med sig av evangeliet på sin NoRegretsWoman-konferens är hennes söta ställe. Rhonda är en regelbunden bidragsgivare för Crosswalk och många andra tidningar. Rhonda tjänar tillsammans med sin man Steve, som i 20 år har varit pastor i First Baptist Church of Patterson, Kalifornien. De lever ut sin egen Real Life Romance när de skriver böcker och talar på sina No Regrets Marriage Conferences, men deras favorittjänst är deras familj.


De har fyra vuxna barn och 10 barnbarn. Dödliga tornadoer slår till i hjärtat - Volontärer behövs akut. Bläddra i ämnen X Gå med Plus Plus Logga in. NÄSTA: Facing Heartache at the Holidays. Redaktörens val Holiday Family Drama: Are You Part of the Problem? Kristna dejtingfrågor. Ska jag döma en annan person? Visa alla. Christian Penfriends. Bästa kristna datingrådgivningsböcker om relationer för kristna singlar! Bästa kristna webbplatser. Lista över kända kristna.


Kristent engagemang Vad Bibeln säger om att vara engagerad. Fusion Review Gratis kristen dejtingsajt. Kristna YouTube-alternativ. Kristna sökalternativ till Yahoo. Kristna singelevenemang. Kristna datingbyråer. Hur man är självsäker. Kristna tonårsråd. Gratis kristna dejtingsajter.


Vad är The Mark of the Beast? Varför är sex före äktenskapet fel? Senaste artiklarna. Webbdesign Varför visas inga sidofält på min Wordpress-webbplatstema? Guider för datorer Internet Webbdesign Webbhotell Hur man gör flera Wordpress-installationer som delar samma användardata av Senior Editor.

No comments:

Post a Comment