Tuesday, December 21, 2021

Deittailun ensimmäinen neuvo

Deittailun ensimmäinen neuvo



Olet Infinity. Ehdotukseni olisivat - 1. Ensimmäinen, treffien ensimmäinen neuvo, Olen 21-vuotias treffien ensimmäinen neuvo enkä ole koskaan ollut treffeillä ennen, joten neuvoja tarvitaan, minne menen ja mitä sanon? Työskentelemme itse asiassa yhdessä. Otat jonkun henkisyyden kanssa kokemattoman ja käsket häntä olemaan oma itsensä. Heillä ei vain ole vertailukohtaa mihinkään muuhun kuin nykyiseen olotilaansa, vaan hän myös todennäköisesti toimii epäpuhtaiden eläimellisten impulssien mukaan, joiden he uskoivat toimivan spontaanisti.





Mitä täällä tapahtuu?



Aloitti bloomerThursday klo PM. Julkaistu torstaina PM. Hän pyysi tyttöä ulos ja hän sanoi kyllä. Vaihdoimme numeroita ja sanoin lähettäväni hänelle viestin. Minulla on muutama huoli, treffien ensimmäinen neuvo. Ensinnäkin olen 21-vuotias mies, enkä ole koskaan ollut treffeillä, joten neuvoja kaivataan, minne menen ja mitä sanon?


Toiseksi minulla ei ole sosiaalista elämää, en koskaan käy ulkona enkä minulla ole tarinoita, eikä minulla ole myöskään koskaan ollut aiempia gf:itä. Hän ei ilmeisesti tiedä tätä. Entä jos hän kysyy sosiaalista elämääni koskevia kysymyksiä? En halua valehdella, mutta tuntuu, ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa. Jos sinulla on nämä tiedot, hienoa. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on ilmestyä ja olla oma itsesi, pitää hauskaa äläkä ota sitä niin vakavasti.


Ensitreffeistäsi tulee todennäköisesti karkea, mutta katso sitä käytäntönä. Tyttöjä ja treffejä tulee olemaan paljon enemmän, jos jatkat sen parissa työskentelemistä, treffien ensimmäinen neuvo. Vaihda vain aihe johonkin muuhun, jos se tulee esille. Ei tarvitse treffien ensimmäinen neuvo mutta ei myöskään tarvitse näyttää kaikkia korttejasi. Toimi rauhallisesti ja normaalisti. Sinun treffien ensimmäinen neuvo ongelma ei johda tarpeeksi. Sinun on johdettava häntä koko treffin ajan. Ota häntä kädestä ja treffien ensimmäinen neuvo hänen ympärillään, treffien ensimmäinen neuvo.


Kerro hänelle minne olet menossa. Ole päättäväinen ja selkeä. Jos huomaat hänen mielestään houkuttelevan sen perusteella, kuinka käytät alaviestintääsi ja energiaasi, treffien ensimmäinen neuvo, hän ei todellakaan välitä aiemmasta sosiaalisen elämän puutteestasi ja seurustelukokemuksestasi, mutta sinun on omaksuttava se treffien ensimmäinen neuvo myös kehystä se arvokkaalla tavalla, treffien ensimmäinen neuvo.


Älä kerro itsestäsi tavalla, joka tuntuu muiden ihmisten mielestä ei-toivotuksi. se ei ole houkuttelevaa. Ei ole mitään väärää pienessä erilaisessa kehyksessä ja valheita siellä täällä tunteaksesi itsesi paremmaksi nykyhetkessä. Jos sitä tarvitaan alussa edistyäksesi treffeilläsi, tee se, mutta siirry nopeasti niistä eteenpäin ja siirry autenttisempaan keskusteluun ja pilailuun.


Joidenkin onnistuneiden seurustelukokemusten jälkeen et enää tunne tarvetta valehdella. Älä ajattele sitä moraalisesti perusteettomana treffien ensimmäinen neuvo valehtele vain siksi, että se on sinulle kerrottu. Jos sitä tarvitaan tunteaksesi itsevarmuutta, tee se. Mutta nopeasti eteenpäin. Jos viljelisit sitä sisäistä energiaa, josta naiset tuntevat vetoa, voit kertoa itsestäsi kaikenlaisia ​​asioita, jotka eivät olisi houkuttelevia, jos toinen kaveri sanoisi sen. Säteilet pohjimmiltaan tätä energiaa, johon hän tuntee vetovoimaa, eikä tarinoilla ja sanoilla ole väliä, koska vetovoima on enimmäkseen sen yläpuolella.


Mutta sinun tapauksessasi et todennäköisesti ole viljellyt tuota energiaa, muuten sinulla olisi enemmän kokemusta. Joten ei ehkä ole viisasta olla julma treffien ensimmäinen neuvo. Jos kohtaat treffeilläsi epämiellyttävän, totuuden sanominen vain vahvistaa sen hänelle.


Myös, treffien ensimmäinen neuvo, lämmittele sosiaalisesti ennen treffejä. Kylmä lähestymistapa naisiin ennen treffeille menoa ja tunnet olosi x rauhallisemmaksi, maadoittuneemmaksi ja itsevarmemmaksi. Se on niin tärkeää. Terell Kirby. Ei vielä. Odotan vain hänen numeronsa kanssa. Työskentelemme itse asiassa yhdessä. En olisi tehnyt tätä ketjua, jos olisin jo tehnyt sen.


yritän treffien ensimmäinen neuvo tehdä. Tuntuu, että tällä treffeillä on painoarvoa, josta en pidä. Hermostuttaa minua. Leo Gura. Mikä on hyvä tapa vaihtaa aihetta antamatta hänen ymmärtää, että salaan jotain? En todellakaan mene ulos juomaan. Olen käynyt baarissa yksin kaksi kertaa tänä vuonna.


Pitäisikö minun mennä ulos etsimään paikkoja, jotka olisivat hyvät treffit ennen? Minä johdan häntä joka tapauksessa. Ota hänen kätensä jne. Se, että hän sanoi olevansa kiinnostunut treffeille kanssani, tarkoittaa, että hän pitää minusta tarpeeksi. En aio. se on treffien ensimmäinen neuvo se on. minä treffien ensimmäinen neuvo muuttaa menneisyyttä.


Olen paheksunut itseäni jonkin aikaa siitä, mutta jos vaivaudun paljastamaan elämäntarinani teille, olisi järkeä treffien ensimmäinen neuvo siellä missä olen. Olet kuitenkin oikeassa Jonas. Suurin ongelma on se, että en pidä itsestäni siitä missä olen elämässä sen sijaan että omistaisin omaa paskaa ja jatkan vain eteenpäin.


Alan tehdä sitä nyt, treffien ensimmäinen neuvo. Joo, en tunne tarvetta valehdella, koska tulen menestymään ja normaaliksi. En valehtele täällä. Kuten Leo sanoi, se ei ole hänen asiansa. Voimme vain mennä ulos, juoda muutaman drinkin ja pitää hauskaa. Ei siinä sen kummempaa. Se ei ole haastattelu tai katsaus koko elämääni. Se johtuu siitä, että tunnen oloni epämukavaksi seurustelukokemuksen puutteesta ja sosiaalisen elämän puuttumisesta.


Aina kun pääsen tarpeeksi lähelle mainitakseni tämän ihmisten kanssa, he ajattelevat, että se on outoa. Syytän yleensä vain covid-sulkuja, ja siinä on totuutta, että se pilaa sen vähän, mitä minulla oli sosiaalisesta elämästä. Vittu, tässä luin sen ensimmäisen puoliskon ajatellen "hei, ehkä minulla on tätä energiaa hänen kanssaan" ja sitten, POP, sinä räjäytit minun vitun kuplani lol. Olet oikeassa. En aio edes katsoa sitä treffeinä.


Vain joku, jonka kanssa vietän aikaa ja yritän saada treffien ensimmäinen neuvo tietää ja pitää hauskaa. Vaikka hän päätyisi hylkäämään minut, koska en ole se henkilö, jonka hän luuli minun olevan, se on silti hyvä oppimiskokemus. En myöskään ole niin täydellinen dotti, että naiisin sen kokonaan. Kyllä, menen ulos ennen treffejä ja yritän päästä sosiaalisempaan tunnelmaan. Ei oikein kylmälle lähestyville treffien ensimmäinen neuvo vaikka, treffien ensimmäinen neuvo.


Onnea, treffien ensimmäinen neuvo. Ole vain rehellinen ja ole oma itsesi, ja jos et tiedä kuinka tehdä se, onnea lol. Valitse sinulle tuttu paikka, kun järjestät treffejä. Haluat pystyä ohjaamaan häntä paikasta toiseen ja puhumaan hieman itsestäsi, tarinoista, jotka koskettivat sinua ja noita paikkoja, treffien ensimmäinen neuvo, vaikka nuo tarinat olisivat koristeltuja tai täyttä bullshidoa, ne tarinat kertovat hänelle, millainen mies olet yleensä, treffien ensimmäinen neuvo.


Älä pelkää puhaltaa itseäsi hieman ja tee tarinoista myös hieman tunteellisia, ei liian ylimielisiä tai dramaattisia. Suosittelen myös katsomaan kaikki Leon videot treffeistä, treffien ensimmäinen neuvo, ja kolmiosainen How to get laid -sarja. Kannattaa katsoa läpi. Harkitse myös alitajunnan harjoittamista, kuten tee paljon visualisointeja ja positiivisia vakuutuksia sosiaalisuudesta, pelaajana olemisesta ja niin edelleen.


Myös itsehypnoosi on hyvä asia. Tee näitä harjoituksia, kunnes uskot täysin itseesi, että olet sosiaalinen ja seurustelun arvoinen. Usko täysin, että olet seurustelun ja seurustelun arvoinen, koska tämä todella asettaa sinut oikeaan tilaan vuorovaikutusta varten.


Julkaistu torstaina PM muokattu. bloomer ei ostoskeskus! paitsi jos hän on hyvin oranssi persoona. Leo Gura todellakin, jos asut Yhdysvalloissa, tapailet todella ostoskeskuksissa? Luulin aina, että tämä on vitsi. 21-vuotiaana? ei ole enempää tutkittavaa? joten teet periaatteessa vain hyviä asioita ystävien kanssa?





treffisivustot Kaliforniassa



Se on mitä on. En voi muuttaa menneisyyttä. Olen paheksunut itseäni jonkin aikaa siitä, mutta jos vaivaudun paljastamaan elämäntarinani teille, olisi järkeä, kuinka päädyin sinne, missä olen. Olet kuitenkin oikeassa Jonas. Suurin ongelma on se, että en pidä itsestäni siitä missä olen elämässä sen sijaan että omistaisin omaa paskaa ja jatkan vain eteenpäin.


Alan tehdä sitä nyt. Joo, en tunne tarvetta valehdella, koska tulen menestymään ja normaaliksi. En valehtele täällä. Kuten Leo sanoi, se ei ole hänen asiansa. Voimme vain mennä ulos, juoda muutaman drinkin ja pitää hauskaa. Ei siinä sen kummempaa. Se ei ole haastattelu tai katsaus koko elämääni. Se johtuu siitä, että tunnen oloni epämukavaksi seurustelukokemuksen puutteesta ja sosiaalisen elämän puuttumisesta.


Aina kun pääsen tarpeeksi lähelle mainitakseni tämän ihmisten kanssa, he ajattelevat, että se on outoa. Syytän yleensä vain covid-sulkuja, ja siinä on totuutta, että se pilaa sen vähän, mitä minulla oli sosiaalisesta elämästä. Vittu, tässä luin sen ensimmäisen puoliskon ajatellen "hei, ehkä minulla on tätä energiaa hänen kanssaan" ja sitten, POP, sinä räjäytit minun vitun kuplani lol.


Olet oikeassa. En aio edes katsoa sitä treffeinä. Vain joku, jonka kanssa vietän aikaa, yritän tutustua ja pitää hauskaa. Vaikka hän päätyisi hylkäämään minut, koska en ole se henkilö, jonka hän luuli minun olevan, se on silti hyvä oppimiskokemus. En myöskään ole niin täydellinen dotti, että naiisin sen kokonaan. Kyllä, menen ulos ennen treffejä ja yritän päästä sosiaalisempaan tunnelmaan.


Ei kuitenkaan todellakaan sopiva kylmälle lähestyville tytöille. Onnea. Ole vain rehellinen ja ole oma itsesi, ja jos et tiedä kuinka tehdä se, onnea lol. Valitse sinulle tuttu paikka, kun järjestät treffejä. Haluat pystyä ohjaamaan häntä paikasta toiseen ja puhumaan vähän itsestäsi, tarinoista, jotka koskettivat sinua ja noita paikkoja, vaikka tarinat olisivat koristeltuja tai täyttä bullshidoa, niissä tarinoissa kerrotaan hänelle, millainen mies olet. yleistä.


Älä pelkää puhaltaa itseäsi hieman ja tee tarinoista myös hieman tunteellisia, ei liian ylimielisiä tai dramaattisia.


Suosittelen myös, että katsot kaikki Leon videot treffailusta ja kolmiosaiset jaksot, joissa kerrotaan, kuinka päästä eroon. Kannattaa katsoa läpi. Harkitse myös alitajunnan harjoittamista, kuten tee paljon visualisointeja ja positiivisia vakuutuksia sosiaalisuudesta, pelaajana olemisesta ja niin edelleen. Myös itsehypnoosi on hyvä asia. Tee näitä harjoituksia, kunnes uskot täysin itseesi, että olet sosiaalinen ja seurustelun arvoinen.


Usko täysin, että olet seurustelun ja seurustelun arvoinen, koska tämä todella asettaa sinut oikeaan tilaan vuorovaikutusta varten. Julkaistu torstaina PM muokattu. bloomer ei ostoskeskus! paitsi jos hän on hyvin oranssi persoona. Leo Gura todellakin, jos asut Yhdysvalloissa, tapailet todella ostoskeskuksissa?


Luulin aina, että tämä on vitsi. 21-vuotiaana? ei ole enempää tutkittavaa? joten teet periaatteessa vain hyviä asioita ystävien kanssa? Lähetetty perjantaina AM. Lähetetty perjantaina AM muokattu. Rentoudu vain ja ymmärrä, että hän on luultavasti yhtä hermostunut kuin sinä, vaikka hän olisi ollut treffeillä aiemmin. Yritä kohdella häntä kuin vain yhtä kaveria tai perheenjäsentä, jonka olet tuntenut pitkään, kun vain puhut. Se on sellainen tuttavuus, jota haluat hakea.


Miehet ovat luonnostaan ​​vähemmän puhelias, jos hän pitää sinusta, hän todennäköisesti jatkaa keskustelua ja kysyy sinulta kysymyksiä saadakseen sinut avautumaan. Hän pelkää kiusallista hiljaisuutta yhtä paljon kuin sinäkin ja yrittää täyttää sen, jos pystyy. Sinulla täytyy olla muutamia tarinoita tai mielenkiintoisia asioita, joita olet tehnyt elämässäsi, vaikka ne olisivat lukiossa.


Yritä keksiä ainakin muutamia mielenkiintoisia asioita itsestäsi. Sinun ei tarvitse kertoa hänelle, että se tapahtui 5 vuotta sitten. Kerro hänelle asioita, joista olet kiinnostunut, vaikka se olisi meditaatiota ja Actualized.


org-tyyppistä tavaraa. Ei ole mitään järkeä murehtia hänen tuomitsevan sinua sen perusteella, mistä pidät, jos hän pitää hengellisiä asioita tyhminä, et luultavasti kuitenkaan sovi siihen. Se on päivämäärän tarkoitus selvittää. Naiset pitävät miehistä, jotka ovat intohimoisia johonkin, vaikka se olisi jotain "tylsää", kuten laivojen valmistaminen pulloissa, lukeminen, akvaarion pitäminen jne. On parempi olla jotain ainutlaatuista persoonallisuudessasi kuin olla vain toinen kaveri, joka pelaa videopelejä ja katsoo Netflixiä.


Ole viileä. Olen huomannut tämän itsessäni, että kun hoidan kaikki yksityiskohdat, johdan tyttöä, tulen mieheksi jne., menetän rauhallisuuteni. Tytöt rakastavat chill miehiä. He kaivavat jäisyyttä ja välinpitämättömyyttä. Ensinnäkin hyvää työtä ja onnea kaverille. Muutama kysymys: Millä äänensävyllä kysyit häneltä ja millä tuulella olit? Niin paljon kuin muistat, kuinka paljon painoit jokaista sanaa ja millainen oli poljinnopeussi? Kysyn, koska lauluäänen tonaalisuus on jotain, jonka uskon olevan valtava osa sitä, sanooko tyttö kyllä ​​vai ei.


Siinä tapauksessa mikä olisi parempi mahdollisuus rekrytoida uusi jäsen. Kaikki todisteet olisivat hänen puolellaan siitä, miksi se itse asiassa on tyhmyyden vastakohta.


On vain yksi minä. Onko teistä kaksi, jotka osaavat lukea ja olla tietoisia itsestäsi lukiessasi tätä? Ei se on mahdollista. Useimmat ihmiset eivät elä tästä paikasta ollakseen vain läsnä omana itsenään.


He viettävät suurimman osan ajastaan ​​ajatuksissaan ja yrittäen olla näin tai tuolla tavalla. Istu vain siellä ja huomaa itsesi tietoisena läsnäolona. Ei vaadi ajattelua ollaksesi oma itsesi. Ja toimi yksinkertaisesti spontaanisti tästä tilasta käsin. Otat jonkun henkisyyden kanssa kokemattoman ja käsket häntä olemaan oma itsensä. Heillä ei vain ole vertailukohtaa mihinkään muuhun kuin nykyiseen olotilaansa, vaan hän myös todennäköisesti toimii epäpuhtaiden eläimellisten impulssien mukaan, joiden he uskoivat toimivan spontaanisti.


Tämä voi olla tuhoisaa. Sinun on oltava jäsen, jotta voit jättää kommentin. Luo uusi tili yhteisöömme. Se on helppoa! Treffit, ihmissuhteet, seksuaalisuus Kaikki sisältö Kaikki sisältö Tämä aihe Tämä foorumi Tarkennettu haku. Kaikki toiminta Etusivu Pääkeskustelut Treffit, ihmissuhteet, seksuaalisuus Ensitreffit pian. Neuvoja kaivataan. Kirjaudu sisään seurataksesi tätä Seuraajat 0.


Ensimmäinen treffi pian. Hänen vinkkinsä: Tee Google-kuva kaveri hänen valokuvansa kanssa nähdäksesi, liittyykö se Facebook- tai Instagram-tiliin. Ja jos hän kertoo menettäneensä lompakkonsa ja tarvitsevansa lainaa? Ensimmäinen asia, jonka Hoffman sanoo minulle: Haluan sinun olevan sivustolla vähintään kolme tuntia viikossa.


Miten, Hoffman pidättäytyy pilkkaamasta avustamatonta neuvojani: Profiilin kolmen vihjeen tulisi olla minusta ja toisen neljänneksen siitä, mitä haluan puolisolta, sanoo Hoffman, joka kehottaa minua olemaan tässäkin täsmällinen: Yksi mahdollinen Justin Lehmillerin, PhD, Kinsey Instituten tutkija ja Tell Me What You Want -julkaisun kirjoittaja, selitys on, että miehillä on taipumus yliarvioida satunnaisesti kohtaamiensa naisten seksuaalista kiinnostusta, joten he saattavat olettaa, että "lahja" on tervetullut.


Ja jos he saavat toisinaan positiivisen vastauksen, he saattavat ymmärtää, ettei ole haittaa yrittää uudelleen. Hoffman katsoo kuviani ja näkee yrityksen headshot- ja peiliselfien. Peiliselfieistä tulee usein turhamaisuutta.


Kurvikkaana tyttönä haluan välttää ensitreffiyllätyksiä. Ohitan omituisen. Todellisuus on kuka tietää? Useimmat kaverit ovat olleet uusia konservatiiveja minun makuuni. Minun pitäisi tehdä viesteistäni henkilökohtaisia, neuvoo Hoffman: Kuten pikaruoassa? Mutta miten? Meillä on uusi puhelu, kuten Hoffman suosittelee, neuvojen järjestämiseksi. Tapaat miehen ja ajattelet: Tämä on pahinta. Löydät jonkun hienon ja ajattelet, olenko mukana seuraavassa Catfish-jaksossa?


Ne ovat hauskoja! Ne katosivat. Anna hänen kadota ja tehdä tilaa kumppanillesi, jonka ansaitset. Treffipäivänä tapaan hänet ravintolassa. Hän on myös uusi, puhumassa isoäidistään, ja seuraamme illallista juomien kera.


Ymmärrän, että minulla kävi onni, että tämä oli tapausvastaava maagisen yksisarvisen löytämiselle. Mutta tapahtuipa mitä tahansa, tuntuu uudelta palata peliin. Päätän lähettää viestin Mr. Tapaa 9 henkilöä. Aivomme ovat parhaiten valmiita käsittelemään viidestä yhdeksään miestä? enää, ja menemme kognitiiviseen ylikuormitukseen. Yhdeksän kaveri, tapaa henkilökohtaisesti ja pidä sitten tauko, kun opit tuntemaan ainakin yhden. Aseta 3 sopimuksen katkaisijaa. Löydät oikean, kuinka keskityt tarpeisiin: Anna sille 3 päivämäärää. Vetovoima on tärkeää, mutta jos joku vastaa tarpeisiisi, saatat löytää vetovoiman seuraavaksi.


Etsi mitä tahansa kumppanista polyamoriseen paramouriin. Happn Tämä maantieteelliseen sijaintiin perustuva neuvo näyttää sinulle hyvin yhteensopivia käyttäjiä, jotka ovat lähellä; Tarkista suhteesi löytääksesi kuumia potentiaalisia henkilöitä, jotka ovat ylittäneet polkusi. Paljon kalaa heittää todella laajan verkon tälle ilmaiselle sivustolle, jossa on yli miljoona kaveria; tietokilpailun ystävät kaivaa röyhkeästi paljastavia kysymyksiä parisuhteen tarpeista ja viettelytyylistä.


Tämä tarina ilmestyi alun perin O.-lehden helmikuun numerossa. Päivämääräsuhde on etsittävä. Annie Wu. Aiheeseen liittyviä tarinoita. Aina kun tapaan jonkun ensimmäistä kertaa, annan neuvon ja kerron kaverille, missä olen. Yritän arvostaa huonoja treffejä. Hulluimmat yöt ovat parhaat tarinasi. Mainos - Jatka lukemista alta. Lisää lehdestä.

No comments:

Post a Comment